Wednesday, November 14, 2007

Ako svi imate papire, da mi krenemo...

Hehehe otvorih i ja blog... Nije prvi s tehnicke strane, ali svi ostali su poceli i zavrsili se "Hello world" postom :)
Bio je BlogOpen, monsieur Milosevic i monsieur Ilic su tako fino pisali o istom da je meni prosto greota da se ne pridruzim sveopstem trendu kao i jos jedan dva taze blogera.
Hmmm, kontrola misli mi nesto ne ide, valjda zato sto nemam neku temu za ovo pisanje :) Pa ajd' da objasnim kako sam dosla do domena. Posle mnogo bezuspesnih pokusaja setih se sinoc jednog mnogo dobrog klipa i eto... Izvolte :)

Nesto mi govori da posle clicka na publish ovo ni na sta nece da lici, trebace vremena da se zdruzimo blogger i ja, edit html ce da vadi stvari tako da oprostite na generickom template-u i svemu ostalom :) Zivi bili i ja polozila TOEFL pa sredili :) Btw, molim sve ljude dobre volje da mi posalju slichice kavurme i chvaraka ne bih li napravila adekvatan baner :)

Lepo spavajte svi koji ste protracili nekoliko minuta zivota citajuci beskorisne redove :) Potrudicu se da sledeci put i ne bude tako beskorisno ;)

5 comments:

Anonymous said...

Bravo Sanja! Lep pocetak, samo tako nastavi :)

Anonymous said...

samo napred... naravno, podrazumeva se da kad startujem svoj blog (opet) ovaj post izmenis i moje prezime pretvoris u link :D

Sanja said...

pa naravno da se to podrazumeva :) Hihihi 2 osobe procitale... nije lose :D

Anonymous said...

Sanja, vec imas (u proseku) vise komentara od mene :)

Anonymous said...

jejejej 5 komentar.. Woooohoooo (znas sad sam ja kao neki oni nalozeni fanovi, ono, prvi komentar! drugi komentar! )

O_o .. OMG znas ovo je gore nego cinjenica da sam ja otvorila facebook... i cinjenica da sam se ponovo vratila WoWu.. UBise nas ovi zli otrovi masovnih medija :P zaboga, sa ces moci da postujes svoje misljenje da ga cita ko zeli.. TOoooo... nije pameeetno... gl hf sa odrzavanjem :))