Thursday, December 13, 2007

Stigli rezultati

Dobro me Tijana opomenula, nisam javila rezultate s TOEFL-a :D E pa da se i javno pohvalim :) Imam 113 od 120, na readingu 30 od 30, na listeningu 28 od 30, speaking 26 od 30 i writing 29 od 30. Sve u svemu, zacin C :) Nisu mnogo rigorozni oko ocenjivanja speakinga i writinga. Izvestaj koji sam dobila je nesto detaljniji, u principu videla sam da su me malo cepnuli na pitanju na kome sam se bas, bas zbunila (speaking deo, ocigledno), ali dobro, nije strasno. Writing mi nije nista posebno, samo sam isla nesto preko onog njihovog preporucenog minimuma za broj reci, nisam imala nikakve fancy reci i gramaticke konstrukcije, samo jasan sled misli i pravilnu gramatiku, tako da nije ni malo tesko imati dobar skor :)

On totaly unrelated note... Jela sam chvarke i kavurmu... Mmmmm... Nesreca :)

Eto... Cisto da se kaze da mi blog nije mrtav :) Nadam se da i dalje bojkotujete monopol, a nadam se da ce i iz toga da ispadne nesto dobro :)
Citamo se ;)

4 comments:

Slavko Ilić said...

O pa čestitamo, čestitamo... ;)
I dalje se bojkotuje, ne znam šta će iz toga izaći ali meni svejedno, ja ionako ne pijem mleko već više od 5 godina... ;)
btw. posetite www.itkutak.com (kad već ne dozvoljavaš ono polje za unost URL-a ;) )
Promocija Creative Commons licence za Srbiju, Beograd 15.12.2007. :)

Sanja said...

ko ne dozvoljava? sta ne dozvoljava? :)) Niko mene nista nije pitao :) Sad cu da procackam setovanja, ali mi se cini da blogger to nesto po svom nahodjenju :(

Anonymous said...

O, sestro, ti si razbila test!! Svaka cast :))) To je fantastican score!
Meni je reading isto bio 30/30, speaking mozda 28/30, ali zato su me sibnuli po speaking-u (sto mi i nije toliko zao, jer sam se njega najvise i plasila), ali mi nije jasno za writing, jer sam tu ocekivala max. Mislim da su me tu zavrnuli, ali ja sam sa svoja 102 poena super-srecna ;)

Spartak said...

To snajke, samo cepaj.
Napred NASIIIIIIII :)
ps.ja čekam moje rezultate :)

Powered By Blogger